Beweegrondje De Hoef

Beweeg elke dag en blijf gezond! Dat kan door het Beweegrondje De Hoef te volgen. Het Beweegrondje De Hoef is een gemarkeerd, afwisselend parcours van 4 km met vijf beweegoefeningen. Er zijn ook twee kortere routes te volgen door De Hoef Oost of De Hoef West. Ideaal voor een lunchwandeling voor de medewerkers van uw bedrijf. Het rondje start bij Station Schothorst Inputplein. Elke 100 meter staat in witte cijfers op de grond en op de route zijn vijf tegels te vinden met een beweegoefening.

Opening 24 januari
De opening is op woensdag 24 januari 2018 om 16.00 uur bij Station Schothorst Inputplein. U bent van harte welkom Na een korte toespraak van wethouder Buijtelaar en Maartje Grossouw, Manager Corporate Communications bij Raet, onthullen we gezamenlijk het bord en wandelen we het korte rondje. De liefhebbers kunnen er ook voor kiezen de grote ronde hard te lopen.

Het Beweegrondje is tot stand gekomen met een bijdrage van Raet (HR Software en services). Het is het zesde rondje in een reeks van in totaal tien aan te leggen beweegrondjes. Gemeente Amersfoort ontwikkelt de beweegrondjes om op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk Amersfoorters aan het bewegen te krijgen. De gemeente werkt daarin samen met Stichting Marathon.


Het Hoefpunt, Amersfoort
E-mail: info@hethoefpunt.nl,


Disclaimer

© 2019 Alle rechten voorbehouden