De Rode Koffer bij Mama Mia: Het Hoefpunt ook voor kinderen!

Als ik door de Hoef fiets is het altijd leuk om langs Mama Mia te fietsen. Het pand aan het fietspad Hoefseweg, heeft een vriendelijke uitstraling. De keuze voor een kinderopvang op de Hoef is bewust gekozen, zo vertelt Margriet, één van de oprichters van Mama Mia. ‘..We blijven ons telkens bewust van de vraag: Wat wil de klant? Eén van de dingen die daarbij belangrijk is, is dat mensen die op de Hoef werken dichtbij hun kind naar de opvang kunnen brengen. Daarnaast zijn wij uitstekend fietsend of lopend bereikbaar vanuit de omliggende woonwijken en liggen op nog geen 5 minuten lopen vanaf station Amersfoort Schothorst.

Mocht je een plekje zoeken voor je kindje, bij Mama Mia tref je een mooie en kleinschalige plek waar je kind aandacht krijgt van een professioneel en toegewijd team. Margriet denkt altijd vanuit het de kinderen en geeft aan dat het mooi zou zijn dat in de ontwikkeling van de Hoef ook de invalshoek van kinderen wordt meegenomen. Nu lijkt de Hoef soms wel ontworpen voor auto’s. Wat als we meer menselijke maat terugbrengen? Bijvoorbeeld door meer groen toe te voegen! Het zou een grote meerwaarde zijn als de kinderen op ontdekking kunnen binnen Het Hoefpunt. Dat ze in een moes- pluktuin of ruimte kunnen rennen en ravotten. Er zouden doorsteken kunnen worden gemaakt tussen ‘de grote wegen’, zodat je via kleine olifantenpaden Het Hoefpunt kan ontdekken De ruimtelijke inrichting maakt onderdeel uit van de wereld van de kinderen, dat kan een geweldige impact hebben. Kortom, in gesprek met Mama Mia blijkt dat in een wereld voor kleine mensen niet klein hoeft te worden gedacht!

Margriet stopt een welkomstpakket in de Rode Koffer. Zodra ouders besluiten om een kijkje te nemen bij de kinderopvang krijgen ze een symbolisch pakketje mee. Daarmee worden ieders zintuigen aangesproken. Een metafoor voor de wijze waarop de kinderopvang is ingericht. Mama Mia doet alles om de talenten en zintuigen bij de baby’s, dreumesen en peuters te prikkelen. Wil je in contact komen met Mama Mia of je kindje aanmelden? Neem contact op!


Het Hoefpunt, Amersfoort
E-mail: info@hethoefpunt.nl,


Disclaimer

© 2019 Alle rechten voorbehouden