Kom donderdag 6 juli naar de presentaties over ruimtelijke visie voor het hele gebied en specifieke plekken op De Hoef, mobiliteitsoplossingen en duurzame kansen nu en in de toekomst. Tijdens de bijeenkomst ‘The round up fase 1 gebiedsontwikkeling De Hoef’ scherpen we de plannen voor het laatst aan om deze, voor de zomervakantie begint, aan te bieden aan de wethouder Ruimtelijke Ordening van de gemeente Amersfoort. Hiermee sluiten we een periode af van analyseren, onderzoeken en ideeën uitwisselen voor de gebiedsontwikkeling van De Hoef-West.

Ik wil me aanmelden voor de bijeenkomst


Praktische informatie

De bijeenkomst duurt van 14.30 uur tot 17.30 uur en is op de locatie van ROC Midden-Nederland aan de Disketteweg 10. Aanmelden kan tot 30 juni.

Voor wie

De bijeenkomst op 6 juli is interessant voor iedereen die actief betrokken is bij de gebiedsontwikkeling van de Hoef-West in Amersfoort. Ontwikkelaars, eigenaren van gebouwen op De Hoef en stakeholders worden direct uitgenodigd. Attendeer vooral collega’s en/of netwerk voor wie de bijeenkomst ook relevant is.

Het programma

De bijeenkomst bestaat uit een aaneenschakeling van presentaties, beelden, stellingen en toekomstscenario’s. Bekijk hier het volledige programma. Er is ook ruimte om eigen initiatieven voor versnelling van de gebiedsontwikkeling te presenteren tijdens de bijeenkomst in het onderdeel ‘open podium’. Een bijdrage voor dit onderdeel kan worden aangemeld via info@hethoefpunt.nl.Het Hoefpunt, Amersfoort
E-mail: info@hethoefpunt.nl,


Disclaimer

© 2019 Alle rechten voorbehouden